Onze Begunstigers:

 

 

 

logominnaar

 

 

 

 

 

 

Hier kan

uw logo of

tekst staan (3)

 

 

 

Hier kan

uw logo of

tekst staan (5)

 

 

 

 

Verantwoording

 

De website is ons uithangbord voor de buitenwereld. Je kunt je suggesties en op- en aanmerkingen met betrekking tot deze site aan de Webmeesters zenden via het Contactformulier. Door omstandigheden kan er enige tijd overheen gaan voordat je een reactie terugkrijgt. Wij danken je daarom alvast bij voorbaat voor je bericht!

Rechten van derden De Webmeesters hebben ernaar gestreefd om bij de weergave van materiaal op deze website de auteursrechten van anderen te respecteren.

Mochten derden menen dat zij het auteursrecht hebben op één of meer afbeeldingen en/of andere gedeelten van deze website en er bovendien bezwaar tegen hebben dat deze afbeeldingen en/of andere gedeelten geheel of gedeeltelijk via onze website te bekijken zijn, dan verzoeken wij hen vriendelijk dit via het Contactformulier aan de Webmeesters kenbaar te maken.

Privacy Op deze site staat een Contactformulier dat elektronisch ingestuurd kan worden. De daarin door jou vermelde persoonsgegevens worden door ons niet opgenomen en/of verwerkt in een of meer gegevensbestanden. Informatie over bezoeken aan www.zeevelgen.nl wordt uitsluitend gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerking.

Links naar website derde(n) Deze website heeft links naar websites van andere partijen dan het Zeeuwsch Vélocipède Genootschap. Dergelijke links worden uitsluitend voor jouw gebruikersgemak verstrekt. Het Zeeuwsch Vélocipède Genootschap en/of de Webmeesters hebben geen zeggenschap over deze andere websites en kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.

Disclaimer Deze website bevat informatie welke o.a. afkomstig is van het Zeeuwsch Vélocipède Genootschap. Ondanks de grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid bij het samenstellen en publiceren van het materiaal, kan de informatie incorrect en/of incompleet zijn. In geen enkel geval zijn het Zeeuwsch Vélocipède Genootschap en/of de Webmeesters aansprakelijk voor schade ontstaan uit het direct of indirect gebruik van het materiaal van deze website.

Intellectuele eigendom Voor zover elders op deze website niet anders is vermeld, berusten alle rechten op het ontwerp en de inhoud van deze website bij de Webmeesters van het Zeeuwsch Vélocipède Genootschap. Gehele of gedeeltelijke overname van artikelen en/of gegevens daaruit is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Webmeesters van het Zeeuwsch Vélocipède Genootschap.

 

 

Buienradar

 

 

 

Bezoekers

We hebben 14 gasten en geen leden online

 

<iframe src="https://webservice.ntfu.nl/fietssport-widget/?type=2&radius=50&zipcode=4331" name="FietssportKalenderWidget" id="FietssportKalenderWidget" style="border:0px;width:100%;min-height:350px;"></iframe>