Onze Begunstigers:

 

 

 

logominnaar

 

 

 

 

 

 

Hier kan

uw logo of

tekst staan (3)

 

 

 

Hier kan

uw logo of

tekst staan (5)

 

 

 

 

De Club

 

De club
Wij zijn een club van toerfietsers. Een echte toerclub dus. "Vrijheid blijheid" en "Samen uit, samen thuis" staan bij ons hoog in het vaandel. Wij fietsen voor ons plezier en we zien graag iets meer dan alleen de tegels van het fietspad of de derailleur van onze voorganger. Bij ons kan veel en moet weinig.
Dat heeft z'n weerslag op de ontspannen sfeer waarin we willen rijden ...

Clubkleding
Ga voor de kast staan en bedenk wat jij vandaag het liefste aandoet. Dat is jouw clubkleding voor de komende rit! Wij doen liever niet aan strikte voorschriften en verplichtingen. Nou oké, afgezien van het verplicht(!) dragen van een helm tijdens onze ritten ben je volkomen vrij in wat je wilt aantrekken.
En als we ooit tot clubkleding overgaan dan zal de aanschaf en/of het dragen daarvan op volstrekt vrijwillige basis plaatsvinden. Maar we proberen er in dat geval natuurlijk wel samen zó'n mooi aanbod van te maken dat je je de kans tot aanschaf niet zult laten ontnemen.

clubkleding1
Als we ooit tot clubkleding overgaan ... gaat dit 'm niet worden!

NTFU
Daar zijn wij geen lid van. Sommige van onze leden zijn al lid via een andere wielervereniging (zoals van Toerclub Middelburg en van Toerclub Walcheren), anderen zijn rechtstreeks lid op individuele basis (à € 38,50 per jaar) en de rest ziet niet veel toegevoegde waarde in een lidmaatschap van deze instantie.
En het niet-lidmaatschap van de NTFU heeft zo zijn invloed op de hoogte van onze contributie.

Contributie
Dat is een duur woord voor bijdrage. Jouw bijdrage is dat je met ons meerijdt en het leuk vindt om samen met anderen sportief bezig te zijn. Anders gezegd: aan deelname aan onze activiteiten zijn geen verdere kosten verbonden. Maar het staat je natuurlijk altijd vrij om - als je (bijna) jarig bent (geweest) of iets anders (bijvoorbeeld huwelijk, geboorte, het overlijden van je schatrijke tante) te vieren hebt - ons onderweg een kop koffie of thee aan te bieden!
En als we ooit wel tot de heffing van enige contributie overgaan, zal de verwachte bijdrage omgerekend hooguit enkele euro's per maand zijn, wat vervolgens weer volledig wordt teruggeploegd in onze activiteiten en dus geheel ten goede komt aan de deelnemers.
Voorlopig kunnen we onze kosten nog steeds grotendeels voldoen uit de bijdragen vanuit overheden en bedrijfsleven.

Ons ledenbestand
Het ledenbestand van onze toerclub bestaat uit een kleine 20 personen, in leeftijd variërend van nog geen 30 tot 60+. De verdeling Dames/Heren is ongeveer 20 tegenover 80%. We hebben daarmee weliswaar de hoogste "damedichtheid" van de grotere wielerclubs in de regio, maar dat percentage dames mag wat ons betreft nog wel verdubbelen.
Kortom: (ook) meer fietsvriendinnen gevraagd!
Trouwens, een interview met onze eigen Andrea vind je hier.

De gemiddelde leeftijd van de gehele groep ligt iets onder de 50 jaar. Daarmee zijn we qua ledenbestand met afstand de jongste toerclub uit de nabije regio. Ongeveer 30% van de leden komt uit Middelburg, eenzelfde percentage uit Vlissingen en de overige 40% uit omliggende gemeenten zoals Aagtekerke, Arnemuiden, Domburg, Grijpskerke, Koudekerke, Meliskerke, Sint Laurens en Veere.
Wij staan voortdurend open voor nieuwe, enthousiaste fiets(st)ers. Je bent dus van harte welkom! Nieuwsgierig geworden? Rijd dan geheel vrijblijvend eens met ons mee en kijk of ook jíj je bij ons thuis voelt. 

 Slechts 20% dames? Dat mag wel verdubbelen!

Begunstigers
Een club als de onze kan niet bestaan zonder de steun van organisaties, instellingen en bedrijven die ons en onze activiteiten een warm hart toedragen. Wij kunnen onze waardering voor die steun nauwelijks onder woorden brengen. Dus als een ondernemer of een organisatie ons financieel wil ondersteunen zeggen we: Graag, héél erg graag!
Voor slechts € 50 per jaar krijgt men in de linker- of rechterkolom van de pagina's van onze website een link naar de site van de begunstiger. En zeg nou zelf: da's geen geld voor een bereik van bijna 500 page views per week. Week in, week uit.
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is het contact snel gelegd!

Donateurs
Iedereen die ons een warm hart toedraagt, wordt met diezelfde warme hartelijkheid uitgenodigd ons met een (al dan niet bescheiden) financiële bijdrage te steunen.

De website
Onze website is het best te bekijken op een beeldscherm met een breedte van minimaal 1.280 pixel. De teksten op deze site zijn (bijna!) allemaal serieus, correct en betrouwbaar.
Hoe dat met sommige foto's en bijschriften zit, laten we aan je eigen beoordeling over ...

Buienradar

 

 

 

Bezoekers

We hebben 15 gasten en geen leden online

 

<iframe src="https://webservice.ntfu.nl/fietssport-widget/?type=2&radius=50&zipcode=4331" name="FietssportKalenderWidget" id="FietssportKalenderWidget" style="border:0px;width:100%;min-height:350px;"></iframe>